Post by wavertphecelbay on Feb 5, 2022 14:33:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch monede ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Pentru dispozitivul meu, nu mă lasă să joc, îmi arată un ecran negru și nu mă lasă să mă autent.
Acesta a fost jocul meu preferat, dar acum, într-o zi am dezinstalat acest joc, așa că l-am descărcat din nou, aveam să încep, m-a dat afară spunând că sunt deconectat de la server. Este într-adevăr un joc bun, dar acum nu este. Vă rog să remediați această problemă..........
Am devenit atât de dependent de acest joc și îmi place să îl joc cu fiul meu, dar de la noua actualizare, acest joc nu mai este chiar atât de distractiv ca înainte. Mă deconectez în continuare de la server înainte de a mă putea conecta sau mă deconectez în mijlocul unui joc. Ca să nu mai vorbim că eu și fiul meu am pierdut amândoi achizițiile de piele. Butoanele sunt, de asemenea, complet pentru a se închide atunci când impostorul dvs. Trebuie să fie mai mari sau poate să pună unele pe partea stângă. Această nouă actualizare este motivul pentru care este posibil să ștergem jocul acum
Jocul este super tare, dar când vreau să scriu ceva în chat, este în întârziere și se prăbușește. Te rog, fă ceva în privința asta
Super joc, iubesc. Singura problemă este că este super enervant să fii târât în întâlniri și rapoarte corporale ca o fantomă. Nu poți contribui, nu poți ajuta deloc. Ar fi mult mai puțin enervant pentru ei să fie opționali. În afară de asta, îmi place acest joc și conceptul, și-a meritat toată popularitatea! Edit: există și o eroare în care sarcinile nu sunt evidențiate și, prin urmare, sunt imposibil de făcut, aceasta este cu siguranță o problemă
Crazy Chef: Food Truck Game Arcade nax
Ok, așa că funcționează, încerc să intru și tocmai m-a scos! Vă rog, faceți ceva cu asta!!!
Nu merge să mă joc cu prietenii!!
Era îndrăgostit de acest joc, dar pur și simplu nu mai este optimizat. Este extrem de întârziat tot timpul și mă străduiesc să rămân conectat la jocuri chiar și atunci când sunt într-un serviciu bun. Am considerat că este telefonul meu, dar grafica nu s-a schimbat semnificativ și obișnuiam să redau versiunile vechi fără probleme. Joc bun, îmi place că textul gratuit a revenit, dar rata de codare/optimizare lipsește. Poate că ar putea fi remediat având o setare de calitate scăzută și opțiune de rată a cadrelor mai scăzută?
Dacă oamenii se întreabă, de ce jocul nu funcționează, sincer, este din cauza noii actualizări (cosmicubii) care a adăugat roluri și un nou magazin care necesită o cantitate mare de spațiu de stocare în joc (nu în dispozitivul tău) deci innersloth poți elimina cel puțin un rol? La fel ca regula inginerului, tot ceea ce faci este să te avânti și s-ar putea să fii sus, Nicio problemă pentru oamenii care se întrebau de ce printre noi nu funcționează.
1⭐ pur și simplu
Steam: store.steampowered.com/app/945360/Among_Us Android: bit.ly/2sVMTFt iOS: apple.co/2Ms822h Follow us on Twitter
Costică 72mocanu
Jocul era deja distractiv, dar a devenit și mai bun după actualizarea rolurilor! Îmi place cum poți avea satisfacția de a debloca un nou cosmetic, oricât de nesemnificativ, după una sau două runde! Foarte bun! Ține-o tot așa, lenea interioară!
Jocul este cel mai bun, dar există o problemă care este problema internetului când joc un alt joc online, atunci ping-ul meu este în jur de 69, dar în acest joc ping-ul meu este întotdeauna atât de mare, așa că remediați-l repede și adăugați, de asemenea, un permis lunar, cum ar fi pubg freefire și faceți această trecere ca și cum ar fi gratuită, dar pentru a o debloca trebuie să finalizați o misiune cum ar fi 1-joacă printre noi 1 oră 2-fi impostor de 5 ori 3-câștigă joc de 7 ori 4-alătură-te la 10 camere. Vă rugăm să remediați problema de internet și să adăugați această funcție.
Îmi place absolut acest joc, dar 2 probleme majore pe care le întâmpin cu el este că la fiecare întâlnire TASTATURA MEA NU VA APARA, astfel încât să nu pot scrie, îmi este atât de greu să comunic. Acesta este scopul chat-ului, nu!? Comunicare, dar nu pot face asta fără tastatura mea și știm cu toții că chatul rapid este nasol și are opțiuni limitate. De asemenea, recent nu mi-a permis să intru pe un server. Vă rugăm să remediați acest lucru, vreau să mă pot distra din nou în acest joc.
Îmi place să joc acest joc, dar am probleme la conexiunea la rețea. Versiunea anterioară mă pot juca cu date mobile, dar acum nu pot. Vă rugăm să remediați această problemă, astfel încât voi evalua cinci stele.🙂
Foarte fain dar trebuie sa ai peieteni si sa-i salvezi. 4 stele
Totul a fost grozav, dar atunci când am intrat ieri printre noi nu aveam nimic, am pierdut totul, sunt iar nivelul 1 și nu 25, am 0 bani și totul a dispărut. Sunt foarte confuz și supărat pentru că nu înțeleg de ce mi s-a întâmplat asta, m-am dezinstalat printre noi pentru că a fost o prostie pentru mine să o am.
buna dimineata Printre noi va rog sa lasati alti jucatori sa joace fara sa platiti in felul acesta puteti sa va personalizati numele ceilalti oameni nu au bani de platit chiar daca nu sunt mult nu iti permit, va rog eliminati optiunea ok 😎 
Scoateți vă rog accaunt nu poate juca nimeni din cauza accauntului
Pagina 27 Black Among Us skin for bedrock. aș fi copiat. copie - explicat in DEX. R. Si prefiere una copia impresa de un manual que aparece en esta pagina,
Dece nu pot scrie in chat?
Download Among Us pentru Android în Aptoide chiar acum! Fără costuri suplimentare. Evaluarea utilizatorilor pentru Among Us:4.01.
Îmi plac noile adaptări e frumos ador!!
Innersloth a remediat erorile de vedere
Joc îngrozitor, când a apărut prima dată nu a fost complicat și un joc frumos pe care toată lumea și-a dorit să-l joace. Acum, ori de câte ori încerc să mă alătur unui joc, mă deconectează în continuare de la server, face asta și pentru prietenii mei, la început, am crezut că este wifi-ul nostru, dar apoi a fost de fapt aplicația. Remediați vă rog.
Frate, mulți hackeri nu mai pot juca asta, îmi pare rău
Bh
Decent
Mi-a plăcut noul dirijabil, dar ce este această nouă actualizare? Urăsc conversația rapidă. Actualizarea este super glitchy și nici măcar nu îmi pot conecta contul Google. Acest joc era atât de distractiv. Se șterg până când rezolvă problema și redau chatul normal
Among Us Laga mgb
😡😡😡😡😡😡😡😒😒🤣🤣🤣 nu merge deloc nu merge să intru în gamo numește nimic și indicatoare I want to see my
Joc 4 are în fiecare seara și nu prind sa fiu impostor..e stricat jocul
M-am întors la joc și a fost cu adevărat uimitor, au fost adăugate o mulțime de roluri noi în actualizarea printre noi, deși găsirea de lobby-uri este foarte dificilă, te face să te deconectezi de fiecare dată când ai căuta într-un lobby, deși internetul meu este bine, uneori, ți-ar lua mult timp doar să intri în căutarea în hol fără a fi deconectat, dar în general jocul nu este chiar atât de rău, ar fi trebuit să adauge mai mulți oameni care să lucreze la actualizare pentru a se asigura că nu au fost probleme în joc .
Among Us Action fqf
joc grozav, dar prea multe erori. când o persoană părăsește jocul, acesta se blochează și nu pot continua cu jocul sau la sfârșitul fiecărui joc, trebuie să ies din aplicație pentru că primesc un ecran negru de fiecare dată. sper sa se rezolve in curand.
Îi dau un 3 pentru că a fost cină distractivă, mi-au plăcut lucrurile noi. Dar de fiecare dată când mergeam pe un server privat sau public sau chiar încercam să deschid pagina pentru el, eram dat cu piciorul, spunea că m-am deconectat. Nu știu de ce se întâmplă asta, asta nu mi s-ar întâmpla niciodată. Poți să repari asta?
Promoția este valabilă pentru produsele selectate, în limita stocului disponibil. Piese din denim asortate. Jeans cu un
guys uitați a băgat un nou update este și mai bun și îl recomand îmi place foarte mult arăta, dar nu mă lasă în joc dar nu nimic, este frumos sau să fiu impostor sau crewmate și pe multiplayer și single player, așa că vreau să mă joc. cu among us vă dau 5 stele să jucați împreună cu toți să dăm hărți cumpărăm skins hats pets eu iubesc pe joc și instalații pentru among us!
Îmi place că acum pot face cont dar rezolvați problema cu lagul, merge atât de greu în cât diabia mă pot mișca
Rece