Post by wavertphecelbay on Feb 5, 2022 14:39:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood glitch kuld ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Uskumatu, et ostetud mängus on veel mikrotehinguid. Mängib siiski hästi.
See mäng oli väga hea, enne kui see alla läks. Nüüd, kui see on tagasi, võin vaid soovida, et see tuleks täielikult tagasi. See ei ole atm-hinnasilti väärt, visuaal on liiga vastuoluline, mistõttu on seda raske näha. ja praeguses seisus on lihtsalt liiga vähe teha. Mulle meeldiks, kui see mäng oma endisesse hiilgusesse tagasi pöörduks.
See mäng on lõbus. See on ainus mobiilimäng, mille olen lõpetanud. Kokku on viis etappi 48 rajaga, sealhulgas bossilahingud. Bossilahingud järgivad valemit, kuid väljakutsed lisavad tegelaste vahetamisel vaheldust. Üldiselt nautisin oma aega väga. Alates augustist kulus mul mängimise lõpetamiseks 15 tundi. Aitäh Gameloft!
Kus on lõputu jooks
MÄNGID HELI MÄNGIDA ON LÕBUS.
Nagu teised arvustused ütlevad, on see üsna lihtne. Kuid see ei tähenda, et see pole lõbus, kuna seal on palju tasemeid ja korralik valik tegelasi, oleks see mäng suurepärane ost lapsele / täiskasvanule, kes armastab heli.
Need on asjad, mis mängus Sonic Runners Adventure 1 puuduvad. Kalliskivid 2.no super- ja hypersonic 3.classic,adventure Sonic 4. Seal on puudu meeskonnaroos, see mäng on parim
See on tõesti lõbus, kuid sid scroler pole lihtsalt helimäng, sonic on impulsipõhine, ma ei tohiks olla külgkerimise seade
See on hea mäng, mul pole probleeme, põhimõtteliselt pole see minu jaoks halb
Halb täiesti kohutav, see on laisk lugu ja ei ole lõputu jooksja nagu Sonic runners, see pole seda väärt.
Ostsin selle lihtsalt kapriisist. Vaatamata mõnele üldisele lõputule jooksjalõksule, mis mängus on, on see tegelikult päris lõbus! Lisaks on sellel esmaklassilise mängu eelised, mis on tänapäevastes mobiilimängudes liiga haruldane.
Tehke nii, et Internet poleks vajalik ja saate 5 tärni
Ostsin selle mängu ainult sellepärast, et Silver on mängitav, et teada saada, et nad eemaldasid ta eelmises värskenduses mängust. Miks SEGA teda alati vihkab? Tema statistika on alati närveeritud või välistatud.
Sonic Runners Adventure game સાહસિક jsr
Mäng erineb VÄGA oma algsest vastest. Tegelastel pole enam musti piirjooni, mis muudab tippkiirusel joostes asjade jälgimise raskeks. Erinevalt esimesest mängust, mis sisaldas kalliskive, võite oma skoori suurendamiseks korjata peale rõngaste muid kogutavaid asju. Avamiseks pole peaaegu ühtegi tähemärki. Tegelased näevad välja nagu elutud robloxi mudelid ja suurim muutus on mängu muutmine lõputust jooksjast missioonipõhiseks loomänguks. Heal juhul okei pealkiri.
Lihtsalt teie mobiiltelefon, mida on lihtne kätte saada ja mängida, nii et see on hea mäng.
Super lõbus! Mängige seda palju
Unihertsi krahh, värskendage uuesti
Sonic Runners Adventure game સાહસિક jsr
See mäng on nii lõbus ja see on televisioonis!
Olin mängu pikkuses väga pettunud. See oli nii kiiresti läbi... soovin, et oleks rohkem tasemeid.
Mängutehingutes ei ole!! Tubli töö! Edit: peab alati võrgus olema...
Mängud omamoodi mahedad ja korduvad. See on ikka ja jälle sama tase, nii et miski pole tegelikult väljakutse, kui jõuate tasemele. Samas pole paha mõte.
Mäng ei laadi isegi mõnda telefoni ja tahvelarvutit, samuti vajavad nad rohkem tegelasi, maailmu ja sõpru. Lisa sõpradeks ka konnaroos ja juust
Kolm tärni võimalikust viiest tärnist. Sonic Runners Adventure on parem versioon sellest jamast, mis oli Sonic Runners. Jah, see mäng on segaduse parem versioon. Ainus asjakohane asi, mida mängutasemeid mängides kontrollite, on nupp "Hüppa" ja kõik maailma ülikõrged põrkavad ja veidrad kaameranurgad ei varja seda fakti. Kui teil on juba originaalsed Sonicu külgkerimised, võib see mäng olla müügil ostmist väärt. Kui ei, siis ostke selle asemel Sonic 1 ja/või Sonic 2.
See mäng on väga lahe, seal on palju lõbusaid tasemeid, bossivõitlusi ja saladusi, kuid te peaksite panema rohkem tegelasi ja rohkem maailmu
See on lõbus ja suurepärane ning mängib sujuvalt
Äge peaaegu nagu sega versioon!!!!
Hästi tehtud jooksjamäng, mis väldib paljusid kaasaegse Sonicu probleeme. Mõnevõrra korduv.
Snake Rivals - Fun Snake Game Δράση auha
Hea, kuid tee parem graafika
Nagu Sonic Runners, kuid ilma hinge ja lõbuta
See on hea mäng, kuid välimuselt pole see kunagi nii hea kui "helijooksjad".
See Sonic Runnersi versioon on kohutav. vabandust, aga nii on. seal on piirangud, pole palju suurepäraseid tegelasi ja graafika on kohutav. ma ei ole keegi, kes on son8c-ga seotud asjade suhtes negatiivne, kuid see on halb. väike soovitus, lisage märke. lisage lõputu režiim. anda asjadele elu. ja jumala eest, ÄRGE OLE LASK
Sonic Runners Lite võrreldes algse (katkestatud) mänguga. Võrreldes paljude teiste mängudega on sisust väga puudu – eriti puuduvad lõpmatud jooksurežiimid. "Ühekordne" võrgus aktiveerimine on vale, mäng töötab mõnda aega ilma ühenduseta, seejärel nõuab uuesti koju helistamist. Kui serverid kaovad, kaotate selle ostu.
Mängud kuradi... ära seda alla laadi.
Käivitamisel jookseb kokku pärast seda, kui mu huawei honor 7 laadimisekraan on saavutanud 99% Ma vajan raha tagasi... Aitäh
Sonic Runners Adventure game Avontuur wdp
Väga kindel Sonic mäng. Ma näen mõningaid kohti, mida tuleks täiustada, näiteks raja kujundust, kuid muud kui see on võimalikult tõene algsele jooksjale
See on päris lõbus mäng. Kuigi ma soovin, et te ei eemaldanud Sonic Runnersit